tegnestue midt i Aalborg

TEGNESTUE MIDT I AALBORG

Tegnestuen har til huse i hjertet af Aalborg på 5. sal i Limfjordshuset, Ved Stranden 22.

Tegnestuen beskæftiger sig med opgaver i hele landet, både inden for byggeri, landskab og planlægning og beskæftiger professionelle arkitekter og bygningskonstruktører med stor faglig kompetence og professionalisme.

Parkering henviser vi kunder til nærliggende
p-huse i Plaza og Q-Park Palads.

CVR: 38 61 01 63

arkitektur med kant

NORDISK ARKITEKTUR

Vi arbejder på et fagligt højt niveau, hvor smuk arkitektur med afsæt i den nordiske arkitektur tradition forholder sig til den givne situation, stedets kontekst og varierede krav fra bygherrer og samarbejdspartnere.

Vi har en ambition om at skabe projekter med arkitektonisk ’Kant’, dvs. at ethvert projekt har sit unikke og nordiske udtryk, tilpasset til den givne projekt økonomi.

Vi har en klar ambition om, at være tæt på kunden i hele projektforløbet. Således er vi med fra ’den bare mark til færdigt byggeri’.

indehaver Arkitekter

INDEHAVERNE

Tegnestuen blev etableret i maj 2017 og indehaves I dag af arkitekt maa Jan Krogh, arkitekt msc Michael Glad og bygningskonstruktør Bo Wiener.

Står du foran at skulle udvikle ubebyggede jordstykker eller omdanne eksisterende bygningsmasser så tag endelig fat i os - vi er klar til en uforpligtende snak.

Jan Krogh: 40713738 / jk@kroghark.dk
Michael Glad: 60220550 / mg@kroghark.dk
Bo Wiener: 25322221 / bw@kroghark.dk