Loading...

 • OM OS

  Krogh Arkitektur A/S indehaves af arkitekt maa Jan Krogh. Tegnestuen har til huse i Limfjordshuset, Ved Stranden 22, 5. Aalborg.

  Tegnestuen beskæftiger sig med en stor vifte af opgaver inden for byggeri, landskab og planlægning, og beskæftiger 10 – 12 professionelle arkitekter og bygningskonstruktører med stor faglig kompetence og professionalisme.

  PT arbejder tegnestuen bl.a. inden for en lang række opgaver, herunder større boligbebyggelser, erhvervsbebyggelser, planlægningsopgaver, renoverings- restaureringsarbejder og en lang række udviklingsarbejder. Vi arbejder på et fagligt højt niveau, hvor smuk arkitektur med afsæt i den nordiske arkitektur forholder sig til den givne situation, stedets kontekst og varierede krav fra bygherrer og samarbejdspartnere.

  Krogh Arkitektur A/S er en mindre organisation med engagerede arkitekter og bygningskonstruktører, hvor fagligt sammenhold og høje faglige kvalifikationer er kendetegnende.

  Et team af rutinerede kræfter sammenholdt med unge kreative og ambitiøse kræfter, der behersker sidste nye teknologi, faglighed og tegneprogrammer.

  Tegnestuen blev etableret i maj 2017.