Loading...

 • ” En kreativ og dynamisk tegnestue i hjertet af Aalborg “
  Tegnestuen har til huse i Limfjordshuset, Ved Stranden 22, 5. Aalborg. Tegnestuen beskæftiger sig med en stor vifte af opgaver inden for byggeri, landskab og planlægning, og beskæftiger 12 professionelle arkitekter og bygningskonstruktører med stor faglig kompetence og professionalisme.
  ” Vi står for en smuk arkitektur med afsæt i den nordiske arkitektur tradition “
  PT arbejder tegnestuen inden for en lang række opgaver, herunder større boligbebyggelser, erhvervsbebyggelser, planlægningsopgaver, renoverings- restaureringsarbejder og en lang række udviklingsarbejder. Vi arbejder på et fagligt højt niveau, hvor smuk arkitektur med afsæt i den nordiske arkitektur forholder sig til den givne situation, stedets kontekst og varierede krav fra bygherrer og samarbejdspartnere.
  ” Vi er tæt på kunden i hele projektforløbet “
  Krogh Arkitektur A/S er en mindre organisation med engagerede arkitekter og bygningskonstruktører, hvor stort fagligt sammenhold og høje faglige kvalifikationer er kendetegnende.
  Et team af rutinerede kræfter sammenholdt med unge kreative og ambitiøse kræfter, der behersker sidste nye teknologi, faglighed og tegneprogrammer.
  ” Indehaverne “
  Tegnestuen blev etableret i maj 2017 og indehaves af arkitekt maa Jan Krogh, arkitekt msc Michael Glad og bygningskonstruktør Brian Peter Nielsen.