Wessels Gård – Kastetvej, Aalborg Vestby

- Markant hjørneejendom tilpasset stedstypiske ejendomme i Aalborgs charmerende Vestby.

Nærværende repræsenterer projektforslag til et nyt boligprojekt på hjørnet af Kastetvej 89-91 og Ny Kastetvej.
Projektet rummer 53 nye boliger, størstedelen som 2 værelses samt de resterende som 3 værelses boliger alle med altan eller tagterrasse.
Der indrettes smuk landskabeligt gårdrum samt store sydvendte fælles tagterrasser i 4. og 5. sals højde.

Boligerne opføres i blandede størrelser fra 52 - 115 m2 i blandede indretninger. Fokus i indretningen er gennemlys, og en enkel plangeometri.

Projektet er karakteriseret ved en smuk 2 deling af facaden. Således er der arbejdet med at trække byggeriets øverste etager 1,5 meter tilbage samtidigt med at der er arbejdet med skala nedtrapninger.

Dette giver en arkitektonisk rytme der skaber sammenhæng til nærområdet og ikke mindst giver projektet sin klare identitet. Fokus har været på at skabe relation til de karakteristiske karrébebyggelser i området samt også at møde villaernes skala langs Ny Kastetvej.

Projektet opføres med parkeringskælder, som er hævet over gadeplan. Dvs. gårdrum og stueetage opføres ca. 1,5 meter over terræn.
Området er attraktivt beliggende i tæt nærhed til Vestbyens mange tilbud, tæt ved den fremtidige +bus linje og ikke mere end 2 km fra bycentrum.

Projekt fakta

Rolle: Totalrådgiver / Arkitekt / Landskab
Placering: Kastetvej, Aalborg Vestby
Omfang: Ca. 3.300 m2 Skitseprojekt, projektforslag & salgsmateriale
Bygherre: Beltoft Group
No items found.