Valmuemarken - Om- og tilbygning - Aalborg

Smuk tilbygning til bolig i kuperet terræn
– Tagformer skaber lys og luft


Villaen på Valmuemarken er en eksisterende bygning fra 1950’erne tegnet af arkitekten Wilhelm Bøgh. Familien manglede plads, hvorfor en tilbygning vartiltrængt.

Tanken bag tilbygningen er en smuk, lys og luftig tilbygning til det flottehus. Den nye tilbygning åbner op mod haven, og en overdækket terrasse indgår som en integreret del af tilbygningen. 

Ved at arbejde med grundens smukke, kuperede terræn er det lykkedes at skabe en tilbygning der tilpasser sig både den eksisterende arkitektur samt områdets topografi. Terrasser i flere niveauer skaber definerede uderum, der opdeler haven og skaber flere muligheder for udeophold, hvilket er en stor kvalitet i forhold til anvendelse under forskellige vejrforhold.

Projekt fakta

Arkitekt/landskab/ Totalrådgivning: Krogh Arkitektur a/s
Placering:Valmuemarken, Aalborg
Omfang: om-og tilbygning til eksisterende villa fra 1950
Bygherre: Claus Petersen
No items found.
No items found.