TÆT/LAV BOLIGBYGGERI - Ølsvej, Hobro

- Fra landbrug til tæt/lav boligområde

Med afsæt i lokalplan 31/2010 ” Boligområde ved Mølhøjvej i Hobro” har Krogh Arkitektur for Holmgård Ejendomme og Arne Andersen Vrå A/S skitseret og projekteret 37 boliger, hvor gården Mølhøjgård tidligere lå i den vestlige del af Hobro.

Byggeriet er tegnet med 3 boligtyper der alle har private haver samt store fælles grønne opholdsarealer. Boligerne er fordelt med boliger i 2 etager på 117 m2, et-plans rækkehuse på 92 m2, samt gårdhuse på 100 m2.

Boligerne fremstår i gedigne materialer med en smuk ”sandgul” mursten, lette facader i sandwich alu-plader, samt døre/vinduer i træ/alu, og tagpaptag.

Boligerne fremstår med velindrettede lejligheder med smukt lysindfald, samt private terrasser og altaner i de 2 etagers boliger.

På den smukt kuperede grund placeres boligerne under hensyntagen til de topografiske forhold, der giver velproportionerede uderum til leg og ophold. Som en ekstra bonus for de kommende lejere er der i byggeriet tænkt grønt, således at bl.a afvanding af overfladevand foretaget gennem LAR bassiner i terrænet.

Projekt fakta

Bygherre: Holmgård Ejendomme a/s
Arkitekt og Landskabsarkitekt: Krogh Arkitektur a/s
Totalentreprenør: Arne Andersen Vrå a/s
Ingeniør: Brix & Kamp
37 tæt/lav boliger i alt ca. 3.605 m2 på en 17.843 m2 grund.
No items found.