ny Landejendom - hjortdal

- Ny landejendom ved Slettestrand & Fosdalen opført i naturskønne omgivelser.

Midt i de grønne, naturskønne omgivelser tæt ved Slettestrand og Fosdalen har Krogh Arkitektur tegnet og projekteret denne smukke landejendom. Arkitekturen er udsprunget af den omgivende natur og den unikke udsigt over Jammerbugten og Slettestrand. Derfor har hovedtemaet været lys, luft og velvære. En bolig, hvor uderum og indv. rum fremstår i en skøn symbiose. 

Bebyggelsen består af to længder bundet sammen af en transparent mellembygning med køkken og spiseområde. 

Med sit sadeltag uden udhæng, smukke mursten i jordfarver, samt zinktag med stående false fremstår bebyggelsen som en monolit i den meget spændende natur og særegne landskab. Den mørke tegl skaber en tyngde til bygningen, så den indgår som en naturlig del af naturen. De høje vinduesbånd giver lys og liv både inde og ude, hvilket får bygningens indre til at fremstå lys og venlig, samt i harmoni med byggeriets enkle arkitektur. 

Byggeriets indvendige indretning er taget med afsæt i husets storslåede udsigt over Jammerbugt, og der er arbejdet meget med rumlighed og transparens. 

Mellem bygningens to længer er der placeret terrasser og udvendigt er der arbejdet med læ-givende beplantninger og blomsterkasser. Husets brugere kan således altid finde en hyggelig udendørs opholdsmulighed, hvor der er plads til at nyde livet og til fordybelse.

Projekt fakta

Rolle: Totalrådgiver / Arkitekt / Landskab
Placering: Hjortdalvej, Slettestrand
Omfang: Bolig, garage og udhus, i alt ca. 405 m2
Bygherre: Jesper Højberg og Bodil Villumsen
No items found.