Goliath Parken - Udsigtshuse - Vejgaard

- Fem ekstraordinære byhuse i en vifteform med en af Aalborgs bedste udsigter.

Krogh Arkitektur har i samarbejde med privat bygherre udviklet dette spændende boligprojekt, bestående af 5 eksklusive udsigtsrækkehuse i 2 plan + kælder. Set fra oven folder byggeriet sig ud som en vifteform, for således at tilgodese både udsigt samt lysindfald. Ligeledes forholder bygningerne sig til det kuperede terræn, hvor indkørslen naturligt skærer sig ind mellem husene i terrænet.

Placeret i kote 32 med den grønne Signalbakken som ryg er der fra boligerne sublim udsigt mod Aalborgs havnefront, Limfjorden samt det nye Stigsborg brygge. Fra alle boligerne vil kommende beboere kunne nyde en smuk solnedgang langs Limfjorden og ud mod det åbne land langt ude i horisonten.

Boligerne er designet således de alle tilbyder egen kælder med parkering, depot samt vaskerum. Boligerne opføres alle med eksklusive glaselevatorer fra kælder til 1. sal. Der er lagt stor vægt på at skabe en smuk og karakterfuld arkitektur med stor fokus på skala og materialeholdning. Der er også stort fokus på udearealer, eksempelvis den store fælles plint og at der er lagt vægt på at placere køkken / alrum i forbindelse med egen inde liggende altan med udsyn til udsigten.

Projekt fakta

Rolle: Totalrådgiver / Arkitekt / Landskab
Placering: Købkesvej, Vejgaard
Omfang: Ca. 1.000 m2 + kælder
Bygherre: Privat udvikler
No items found.