BADEHUSVEJ/BORGERGADE | AALBORG

– Markant hjørneejendom tilpasset stedstypiske ejendomme i Aalborgs Midtby.

På det maleriske hjørne af Badehusvej og Borgergade, hvor beværtningen WestEnd i mange har haft til huse. Har Krogh Arkitektur haft fornøjelsen af at samarbejde med en privat bygherre om udviklingen af et nyt og inspirerende projekt. Vi har udarbejdet skitser, ideoplæg og myndighedsprojekt for en unik etageejendom, der kombinerer både erhvervslokaler og boliger.

Erhvervsdel er placeret i stueetagen og vil byde besøgende velkommen med en hyggelig café, der åbner ud mod et dynamisk bytorv på hjørnet. Dette bytorv er skabt med det formål at styrke forbindelsen til fjorden fra det nye kommende byfornyelsesprojekt ved Sygehus Nord grunden, samt forbindelsen til resten af Vestbyen. Udover caféen vil stueetagen også huse en cykelforhandler.

På de øvrige etager af bygningen vil der blive boliger med størrelser fra 49 m2 til de imponerende penthouses på 145 m2 med store tagterrasser. Dette byggeri vil repræsentere en dynamisk og mangfoldig boligløsning, der appellerer til en bred vifte af målgrupper og aldersgrupper.

Bebyggelsen vil også have et attraktivt gårdrum, der skal være samlingspunkt for bygningens beboerne. Derudover vil bygningen også rumme en parkeringskælder med plads til 20 biler, depotrum, og lager til erhvervsdelen.

Vores design er omhyggeligt tilpasset det omkringliggende miljø og naboejendommene. Mod Borgergade er byggeriet tilpasset med taghældninger og karnapper, der matcher nabobygningernes karakter og æstetik. Langs nabobebyggelsen mod Badehusvej er der skabt en nedtrapning i skala, for at skabe en harmonisk overgang og tilpasse sig omgivelserne.

Vi er dedikerede til at skabe boliger, der ikke blot opfylder praktiske behov, men også integrerer sig smukt i det eksisterende bymiljø. Vores tilgang kombinerer funktionalitet med æstetik, for at skabe et harmonisk og attraktivt boligområde, der vil glæde beboere i mange år fremover.

Projekt fakta

Rolle: Totalrådgiver / Arkitekt / Landskab / Udbud / Byggeledelse
Placering: Badehusevej/Borgergade, Aalborg
Omfang: Ca. 3.400m2 + 1050m2 kælder
Bygherre: Dahl-Jensen Ejendomme
Ingeniør: Kommer senere
No items found.