NY ASSOCIERET PARTNER I KROGH ARKITEKTUR

NY ASSOCIERET PARTNER I KROGH ARKITEKTUR

KROGH ARKITEKTUR A/S UDPEGER ASSOCIERET PARTNER Det er med store glæde at vi kan offentliggøre udnævnelsen af Bo Wiener som ny Associeret Partner i Krogh Arkitektur a/s.

Bo Wiener skal med sin brede erfaring og store kendskab til byggebranchen bidrage til tegnestuens udvikling og styrke ledelsesniveauet. Bo er kendt for sin store faglige ekspertise og sit positive væsen – egenskaber som naturligt passer ind hos Krogh Arkitektur.

Bo er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom og har de seneste år beskæftiget sig med flere større projekter, heraf kan nævnes Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, ’Kirkens Hus’ i Nørresundby som blev præmieret af Aalborg kommune samt senest flere offentlige renoverings- og ombygningssager.

Krogh Arkitektur a/s har de seneste år oplevet en positiv udvikling med stor variation i opgavetyper og flere afsluttede byggerier indenfor planlægning og boligbebyggelser, erhverv og uddannelse, restaurering og kirker samt offentlige renoverings- og ombygningsarbejder. Den nuværende partnerkreds, Jan Krogh, Michael Glad og Brian Peter Nielsen arbejder målrettet på at videreføre denne positive udvikling, sammenholdt med visionen om hele tiden at udvikle tegnestuens kompetencer og faglige niveau.

Fremtiden tegner utroligt spændende og vi ser frem til samarbejdet med både nuværende samt kommende bygherrer og samarbejdspartnere.