KLITHUSENE | 51 BOLIGER I NATURLIGE OMGIVELSER

KLITHUSENE | 51 BOLIGER I NATURLIGE OMGIVELSER

Da byggetilladelsen er kommet på plads og salgsmaterialet er klar til at blive fremvist er Krogh Arkitektur glade for at kunne præsentere boligprojektet ”Klithusene”. Vi afventer således i spænding på at se området tage form! Det er forventeligt at projektets salgsmateriale snart vil blive udsendt og boligerne vil således inden længe være til salg.  

Klithusene er placeret i Løkken tæt på både strand og by og fokusere således på at skabe en sammenhæng mellem bymiljø og naturlige omgivelser. Af den årsag er området disponeret ud fra tanken om at skabe et attraktivt boligområde, som henvender sig til alle, der ønsker at bo ’i naturen’, men samtidig i tæt fysisk relation til både by og kulturinstitutioner.

Det smukke, nyetablerede landskab er præget af vild natur og snoede grusveje, der naturligt sænker farten for bilister i området, hvilket bidrager til at skabe et trygt og intimt boligkvarter. Desuden er Marehalmen, den lokale natur, meget dominerende for området, hvilket forstærker oplevelsen af at bo tæt ved vandet og de smukke klitlandskaber, der er så dominerende ved Danmarks vestkyst og byen Løkken.

Projektet tager udgangspunkt i to forskellige boligtyper i henholdsvis ét og to plan. Boligen i ét plan udgør 103 kvadratmeter og har fokus på det store åbne køkkenalrum, der udgør husets hjerte. Som en del af alrummet er der etableret en karnap ved rummets spisebord og en alkove i stueområdet. Boligen tilbyder to større soveværelser, samt ét mindre børneværelse. Boligen rummer desuden to badeværelser, en større terrasse med udekøkken, skur og overdækket carport ved boligens indgang.

Boligen i to plan udgør 145 kvadratmeter og har således fokus på rumlighed og plads til den store familie. I stueplan findes et stort køkkenalrum i forbindelse med stuen, som er indrettet med et sofahjørne i en niche. Køkkenalrummet er endvidere i direkte forbindelse med terrassen, udelivet og det overdækkede udekøkken. 1. salen rummer boligen tre soveværelser, et fælles multirum samt det store badeværelse med gulvstående badekar, vaskesøjle og bruseniche. Trappen er placeret centralt i boligen, som det centrale omdrejningspunkt i dagligdagen.

Vi ser frem til at følge byggeriet.