Loading...

 • VORES MEDARBEJDER HAR FÅET SIN PH.D. GRAD

  10. juli 2018

  Det er med glæde at vi kan fortælle, at Mai har fået sin Ph.d. grad

  Tirsdag d. 3. juli 2018 fik vores arkitekt, Mai Brink Rasmussen, tildelt Ph.d.-titlen med projektet ’Improving Collaboration and Structures of Design Topics in Building Design’.
  Projektet omhandler, hvordan vi, byggebranchen, kan forbedre samarbejdet og strukturering af designemnerne i komplekse projekter, således vi kan fokusere på de gode løsninger og arkitektonisk kvalitet fremfor møder uden konklusioner og tidsspild.
  Det vurderes, at mere end 7% af den danske byggesum går til fejl og mangler, og derudover anvendes mere end 2% på voldgiftssager. Ph.d.-projektet konkluderer, at ved samarbejde og strukturering af designemner kan vi formindske udgifter til fejl og mangler, og dermed skabe bedre bygninger til mennesker.
  Projektet udvikler to modeller; The Brink Tool og guidelinen ’Hvem gør hvad hvornår’, som kan findes digitalt på www.hvemgørhvadhvornår.dk.
  The Brink Tool er en model til at analysere, hvorfor et projekt ændres fra det tiltænkte resultat til et ofte andet resultat end det tiltænkte. Denne model kan anvendes enten før eller efter en proces; for at forudsige ændringer eller for efterfølgende at identificere, hvorfor processen ændrede sig.
  Guidelinen ’Hvem gør hvad hvornår’ identificerer, hvilke deltagere i et byggeprojekt, der har hvilke opgaver hvornår i processen, for at skabe progression, samarbejde og strukturering af designemner i et byggeprojekt.

  På tegnestuen kan vi nu anvende denne viden i vores dagligdag med komplekse byggerier, hvor mange parter er involveret, og hvor mange krav og regler skal implementeres i byggeriet.
  Hos Krogh Arkitektur sætter vi en ære i at skabe arkitektonisk kvalitet og glade kunder.

  Vi ønsker Mai hjertelig tillykke med titlen.