Loading...

  Krogh Arkitekturs foredrag hos Bygningsstyrelsen

  03. oktober 2018

  I løbet af den sidste måned er to vellykkede foredrag for Bygningsstyrelsen afholdt af vores arkitekt, Mai Brink Rasmussen. Første foredrag blev afholdt hos Bygningsstyrelsens afdelingen i Skanderborg, og efterfølgende til Bygningsstyrelsens Bygherredag i København, hvor Bygningsstyrelsens Center for Bygninger og Byggeri var samlet for at drøfte bygherrerollen, styrke projektgennemførslen og identificere potentielle forbedringer i deres eksisterende processer.
  På bygherredagen var vores oplæg ét ud af to hovedoplæg, hvor det første oplæg blev afholdt af vicedirektør for Bygningsstyrelsen, Signe Primdal Lyndrup.

  Mais foredrag omhandlede hendes Ph.d. projekt, som behandler emnet om forbedring af samarbejde og designprocesser i bygningsdesign. Indholdet af oplægget var en analyse og en erfaringsopsamling fra et af Bygningsstyrelsens tidligere projekter samtidig med en præsentation af resultater og forslag til forbedring fra Ph.d. projektet.

  Det er meget beundringsværdigt, at Bygningsstyrelsen afholder en sådan Bygherredag for erfaringsopsamling og identificering af potentielle forbedringer i design processer. Erfaringsopsamling er også en vigtig del af Krogh Arkitekturs hverdag, hvor vi altid stræber efter at få skabt det bedste produkt for kunden.

  Vi, hos Krogh Arkitektur, er utrolig glade for muligheden for at komme med inputs til Bygningsstyrelsen, og vi håber på et fremtidigt godt samarbejde.