Loading...

 • KROGH ARKITEKTUR VINDER ARKITEKTURPRIS

  12. oktober 2020

  ’Arkitekturens dag’ 5. oktober 2020 blev en speciel dag for Krogh Arkitektur a/s. Det er med stor glæde vi kan præsentere nyheden om, at vores projekt Kirkens Hus i Nørresundby er blevet præmieret af Aalborg kommune for renovering og udvidelse i fint samspil med det eksisterende menighedshus.

  I forbindelse med den landsdækkende ’Arkitekturens dag’ er projektet offentliggjort og beskrevet med flotte ord på Aalborg kommunes hjemmeside. Præmieringkomiteen skriver bl.a. ” Bydelen har fået et nyt menighedshus, med et arkitektonisk afsæt i de eksisterende bygninger på stedet. Ankomsten til bygningen sker fra en fin lille forplads, der formidler overgangen fra offentlig vej.

  Indenfor møder man en række lyse rumlige lokaler, til brug for eksempelvis forsamling og administration. Særligt de store vinduespartier mod kirkegården bør fremhæves for, at bygningen virker åben og imødekommende”

  Link Politiken Byrum:

  https://politikenbyrum.dk/Nyheder/art7948382/Bygninger-landet-rundt-blev-pr%C3%A6mieret-p%C3%A5-Arkitekturens-Dag

  Link planche:

  https://www.aalborg.dk/media/13117310/2020-kapelvej-planche.pdf?fbclid=IwAR39BuairjF7hPYhbFydDh8GI4PpLJHIAgobeXt9wrnk2WsClsAsFkNV0nU